De mooiste nieuwbouwprojecten in Deventer

Overweeg je om naar Deventer te verhuizen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van een nieuwbouwwoning? Lees verder voor een overzicht van de mooiste nieuwbouwprojecten in Deventer!

#1. De Hardonk

De Hardonk is een nieuw appartementencomplex in de historische binnenstad van Deventer, vlakbij het Rijsterborgherpark. De 42 appartementen hebben allemaal verschillende indelingen; zo zijn er studio’s, 2-kamer en 3-kamer appartementen, met woonoppervlaktes van 41 m2 tot 86 m2. Een aantal appartementen beschikken over een privé buitenruimte, de rest is voorzien van een Frans balkon. De penthouse appartementen beschikken stuk voor stuk over een eigen dakterras met een fantastisch uitzicht over de stad. Elk appartement heeft de beschikking over één parkeerplaats. Heeft u interesse in deze woning, dan is het verstandig om hiervoor Hypotheekadvies Deventer aan te vragen

#2. Park Nova

In de wijk Zandweerd, gelegen op de hoek van de Zwolseweg en de Ceintuurbaan, werkt men aan de voorbereidingen van het nieuwbouwproject Park Nova. Dit moet een kleinschalig appartementencomplex worden, gericht op starters, singles, stelletjes, senioren en eenoudergezinnen. Naar verwachting zullen de verkoop en verhuur in de zomer van 2021 van start gaan. Rond die tijd zal men ook met de bouw beginnen. De appartementen moeten eind 2022 worden opgeleverd.

#3. Steenbrugge

Aan de noordelijke rand van Deventer, tussen Diepenveen en Schalkhaar, is men al een paar jaar bezig met de ontwikkeling van Steenbrugge. Dit nieuwbouwproject, waarvoor in totaal 400 klassieke rijwoningen, twee-onder-één-kap woningen en vrijstaande huizen gerealiseerd zullen worden, is een dorp op zich en zal een volledig gasloze buurt worden. In plaats van een gasaansluiting worden de woningen voorzien van warmtepompen en zonnepanelen.

Interesse in een van deze projecten? Neem contact op met je hypotheekadviseur Deventer en vraag naar de mogelijkheden!