Je bedrijf zichtbaar maken

Als bedrijf wil je natuurlijk gezien worden. Je wil een positieve indruk achterlaten die in mensen hun hoofd blijft hangen. Tegelijk wil je een eenheid vormen met het team. Het ideale idee hiervoor is bedrijfskleding. Op deze bedrijfskleding staat het logo van je bedrijf. Hierdoor valt je bedrijf op en bouw je ook teamspirit op. Justpromo levert polo’s waar jij het bedrijfslogo op kan toevoegen. Een polo ziet er netjes uit en zit ook comfortabel. Wil je meer weten over het zichtbaar maken van je bedrijf, lees dan verder.

 

Opvallen doe je met een polo

Je wil graag opvallen, maar wel op de juiste manier. Met een polo geef je een nette, maar ook casual indruk. Tegelijkertijd zit dit ook lekker voor de werknemers. Het is luchtig en je kan je er makkelijk in bewegen. Ook is het geschikt voor alle temperaturen en kan het goed gecombineerd worden. Het ziet er zakelijk uit, maar niet te zakelijk. Je wekt dus een toegankelijke indruk voor potentiële klanten en de polo’s zorgen ook voor een teamgevoel.

 

Marketing met je bedrijfskleding

Als mensen de polo’s vaak tegenkomen met jouw logo erop kan je dit zien als marketing. Dit werkt goed doordat je op veel plekken te zien bent. Ook als je op sociale media foto’s en video’s deelt zullen de polo’s opvallen en onthouden worden als iets positiefs. Het is een win-winsituatie zowel voor het bedrijf om herkend te worden en voor de werknemers om zich samen een groep te voelen.

 

Verwerk belangrijke elementen in jullie bedrijfspolo

Je kan zelf een polo uitkiezen en een keuze maken in de maten, het model en de kleur. Je kan er zelfs voor kiezen om werkkleding in een bepaalde kleur te hebben en kleding voor een evenement van het bedrijf in een andere kleur. Op de website kan je zelf een ontwerp maken en je kan ook om advies vragen.

 

Verwerk in jouw unieke polo belangrijke elementen die terugkomen in jouw bedrijf. Op deze manier wordt je bedrijf automatisch gelinkt aan de polo’s en worden mensen aan je bedrijf herinnerd. Als je nog niet precies weet aan welke eisen je polo moet voldoen kan je advies krijgen van Just promo zodat je precies weet hoe je op de juiste manier opvalt.