Klinkt groots 3D printen als muziek in je oren?

3D printen is begonnen met het printen van hoofzakelijk miniaturen en kleine beeldjes. Dat is natuurlijk leuk, maar wat nou als je klaar bent voor het grotere 3D printwerk?

Grote objecten 3D printen is altijd wel mogelijk geweest, maar het enige minpuntje was altijd het enorme prijskaartje. Gelukkig is 3D printen door de jaren heen meer mainstream geworden en zijn daarmee ook de kosten van een 3D printer flink gedaald.

3D printen is nu meer dan ooit toegankelijker voor de doorsnee consument en de prijs niet veel meer is dan een dure airfryer. Dat betekend dus ook dat 3D printers die grote objecten kunnen printen inmiddels betaalbaar zijn en veel handige functies met zich meebrengen.

Kywoo 3D Tycoon Max

Een perfect voorbeeld hiervan is de Kywoo 3D Tycoon Max met een printvolume van 300 x 300 x 230 mm. Met dit printvolume is enkel je creativiteit de enige limiterende factor van wat er mogelijk is.

De Tycoon Max beschikt daarnaast ook over unieke eigenschappen die niet vaak voorkomen in deze prijsklasse.
De belangrijkste functies zijn onder andere:

  • Herontworpen extruder kit
  • Unieke en elegant uiterlijk
  • Auto kalibratie
  • WiFi verbinding
  • Stabiele X-as lineaire lagers
  • Stabiele frame structuur
  • Stil 32-bit moederbord
  • Kleuren HD touchscreen
Kywoo 3D Tycoon Printed objects
Kywoo 3D Tycoon Max

Deze eigenschappen zijn gebundeld in een compacte desktop 3D printer die geschikt is voor elke consument die groots denkt en groots wil printen. De printer is eenvoudig in elkaar te zetten en binnen 15 minuten kan jij zelfs al beginnen met jouw eerste print. Dankzij het overzichtelijke kleuren display zet je de printer namelijk makkelijk aan het werk en kan jij toekijken hoe jouw creatie vorm krijgt.

Mocht je nog twijfelen of een Kywoo 3D Tycoon Max printer iets voor jou is, vul dan onze speciaal ontworpen 3D Printer Keuzehulp in. Wij zullen jou dan binnen 24 uur voorzien van gratis en vrijblijvend deskundig advies zodat je met een gerust hart een twijfelvrije keuze kan maken!