Helly Hansen Workwear aanschaffen voor jouw werknemers

Het juiste materiaal kiezen voor je werknemers kan op veel vlakken het verschil maken. Niet alleen in veiligheid maar ook in herkenbaarheid en comfort. Daarom is het belangrijk om voor goede kwaliteit te gaan bij het kiezen van hun werkkledij. Tenslotte zijn je werknemers je grootste aanwinst.

Geef je werknemers extra comfort

Helly Hansen is een merk dat al meer dan 100 jaar gespecialiseerd is in het maken van professionele werkkledij. Met Noorwegen als thuisbasis en de zeevaart industrie als een van hun voornaamste klanten kan je rekenen op de beste kwaliteit die bestand zijn tegen alle omstandigheden.

Doorheen de jaren is de focus steeds comfort geweest. Omdat mensen op het werk zeker acht uren moeten functioneren onder de meest extreme omstandigheden, is dit zeker niet onbelangrijk. Daarom heeft Helly Hansen innovatieve technologieën om je werknemers warm en veilig te houden, zonder in te boeten in beweegmogelijkheden of warmte.

Kies voor veiligheid en kwaliteit

Veiligheid is naast comfort ook een erg grote pijler van het merk. Met een groot gamma aan verschillende kledingstukken en schoenen, is Helly Hansen altijd een goede keuze.

Maak jezelf zichtbaar in het donker dankzij de specifieke kledinglijn met hoog zichtbaarheids materiaal. Dit zorgt voor veilige nachten terwijl je toch de elementen kan trotseren. 

Maar ook veiligheidsschoenen zijn van belang. Afhankelijk van je job heb je nood aan verschillende veiligheids certificaten. Kies de juiste schoen voor elke situatie en stel je werknemers gerust met een verstevigde tip, antislip zolen en waterdichte schoenen.

Complete outfits van Helly Hansen

Door het complete en grote gamma van Helly Hansen is het makkelijk om je werknemers volledig te kleden met hetzelfde merk. Van thermisch ondergoed tot broeken, truien en schoenen. Je vindt het allemaal bij Branson.

Geef je werknemers het beste zodat ook zij het beste kunnen geven van zichzelf. Laat hen comfortabel de dag doorkomen met de juiste aangepaste professionele kledij. Kies voor het gamma van Helly Hansen bij Branson.